Το διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά

samaras«Αποτρέψαμε την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. Κατάφερα να γλιτώσουν από κάθε νέα μείωση οι συντάξεις. Οι συνολικές περικοπές θα είναι οι μισές από αυτές που ζητούσαν. Η μείωση του κατώτατου μισθού δεν θα…

επεκταθεί και στους υπόλοιπους μισθούς. Σήμερα παλεύουμε να διορθώσουμε την καταστροφική πολιτική της τελευταίας διετίας. Μπορεί να αποφεύγαμε τα χειρότερα. Κάποια όμως δεν αποφεύφχθηκαν.

Και ερωτώ τον κάθε σοβαρό Ευρωπαίο: αντιμετωπίζεις μια πενταετή ύφεση με περισσότερη ύφεση; Αυτή την ώρα οι χώρες του Ευρωπαικού νότου έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε την οικονομική μας πολιτική.

Αυτή τη στιγμή η ΝΔ δίνει την μάχη σε πολλαπλά μέτωπα. Με ανθρώπους έχουμε να κάνουμε όχι με γκρίζους αριθμούς. Να δείξουμε στους ευρωπαίους ότι με αλλάγές θα πετύχουμε. Ποτέ δεν είχε περισσότερη ανάγκη η Ελλάδα απο εκλογές απο ότι σήμερα.

Δεν ψάχνω χειροκροτήματα. Είμαι εδώ επειδή έχω χρέος να είμαι.

Θα πονέσει το τραύμα αλλά η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Στόχος μας είναι να δώσουμε ελπίδα στην Ελλάδα μέσα απο ανάπτυξη. Έχουμε εμπιστοσυνη στις δυνάμεις του Έλληνα, τις οποίες πολλές φορές δεν ξέρουμε ότι έχουμε.»

prionokordela.gr

0 σχόλια: