12χρονο κορίτσι ξύπνησε απο κώμα με τη βοήθεια του Ντελ Πιέρο!

ntel pieroΤην Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, στην Καλαβρία, στη νότια Ιταλία, η  μικρή Τζάντα είχε αισθανθεί άσχημα και περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση, ενώ έβλεπε, με τον πατέρα της, τις κύριες φάσεις της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο του Κρότωνα και ζήτησαν αμέσως τη βοήθεια και του ποδοσφαιριστή- σύμβολο της Γιουβέντους, τον οποίο η δωδεκάχρονη θαυμάζει πολύ…

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο έλεγε : «Γεια σου Τζάντα, είμαι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Εύχομαι να ξυπνήσεις το γρηγορότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσεις να δεις τόσα δικά μου, δικά μας, ματς. Να έλθεις να μας δεις από κοντά και να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε».

Μετά απο λίγο, και όσο το βίντεο ήταν σε συνεχή αναπαραγωγή, η μικρή Τζάντα άρχισε να συνέρχεται, και ύστερα απο μία ημέρα ζήτησε και παγωτό!

«Η ευτυχία μας δεν γίνεται να περιγραφεί με λόγια. Ευχαριστούμε όλους. Τους γιατρούς, τον σπουδαίο Ντελ Πιέρο και τη βοήθεια που έφτασε από τον ύψιστο», δηλώνουν οι γονείς της μικρής.

Να και κάτι θετικό μέσα σε όλα τα άλλα που συμβαίνουν στην Ευρώπη!

prionokordela.gr

0 σχόλια: