Η συμφιλίωση της Ελένης με τον Μ. Σεφερλή!

menegakiΜπορεί πριν από τρία χρόνια, στην πιο δύσκολη στιγμή της Ελένης, όταν ανακοίνωσε το διαζύγιό της, ο Μάρκος Σεφερλής να την σατίρισε τόσο στο θέατρο, όσο  και στην τηλεόραση, αφήνοντας τόνους υπονοούμενα για τον τωρινό της σύντροφο, όμως…

η Ελένη Μενεγάκη είναι μεγάλη καρδιά και τώρα που μπήκε το νερό στο αυλάκι τον συγχώρεσε.

Και όχι μόνο τον συγχώρεσε, αλλά τον κάλεσε και στην εκπομπή της για να θυμηθούν τα παλιά, όταν ήταν στον Πρωινό Καφέ.

Με το που μπήκε ο Μάρκος στο πλατό, τον έπνιξε στην αγκαλιά της. Για τέτοια αγάπη μιλάμε.

Και να σου τα γελάκια, και να σου τα κομπλιμέντα, σαν να μην έχει γίνει τίποτα ανάμεσά τους βρε παιδί μου.

Αλλά και ο Μάρκος όταν του δόθηκε η ευκαιρία, διότι η Ελένη είναι γάτα, είπε ότι τα πρόσωπα που σατιρίζει είναι και τα πιο αγαπημένα του.

«Εγώ σατιρίζω πρόσωπα που τα αγαπώ. Τον Σάκη για παράδειγμα, τον αγαπώ, τον σέβομαι και τον θαυμάζω», είπε ο Σεφερλής κοιτάζοντας την Ελένη στα μάτια, έτσι για να το πάρει το μήνυμα.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τη γυναίκα του και τον γιο του, λέγοντας ότι στο σπίτι τους είναι μονίμως στα γέλια και τα αστεία, ενώ αποκάλυψε ότι του λείπει πάρα πολύ που η Έλενα Τζαβαλιά έχει δύο σεζόν να παίξει μαζί του στο θέατρο.

Ο Μάρκος αποκάλυψε επίσης και όλες τις λεπτομέρειες με την περιπέτεια που είχε περάσει στο παρελθόν, όταν η αστυνομία τον συνέλαβε γιατί το Δελφινάριο δεν είχε άδεια.

Είπε μάλιστα ότι πέρασε μια ολόκληρη νύχτα στο αυτοφώρω, κατηγορώντας άτομα από το δήμο Πειραιά ότι του έκαναν  τότε πόλεμο για να μην του δώσουν την άδεια. Αλλά και αυτή η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Όπως και η παρεξήγηση με την Ελένη. Μέχρι και ραντεβού για να το κάψουν στα μπουζούκια έδωσαν. Είπαμε η Ελένη έχει μεγάλη καρδιά.

Δείτε το video…


ΠΗΓΗ

0 σχόλια: