Το παλεύει για Γκαργκάνο Ο Ολυμπιακός

Το παλεύει για Γκαργκάνο Ο Ολυμπιακός

Φουλ για μεγάλο φορ εφόσον πωληθεί ο Τζεμπούρ και ραντεβού για Αμαλφιτανό

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί με έναν αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά και ο Βάλτερ Γκαργκάνο είναι τέτοιος. Πρόκειται για μία περίπτωση με πολλές, κυρίως οικονομικής φύσεως, δυσκολίες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλλουν προσπάθειες.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, βρίσκεται στην Αθήνα συνοδευόμενος από μάνατζερ. Από πλευράς Πειραιωτών δεν επιβεβαιώνεται καμία επαφή, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει… φωτιά.

--Μην ξεχνάτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ομάδα εδώ--

Τον 29χρονο Ουρουγουανό ήθελε να κρατήσει η Ίντερ μετά το φετινό δανεισμό του, αλλά τα 4 εκατ. ευρώ που πρόσφερε κρίθηκαν λίγα, ενώ την περίπτωσή του «βλέπει» και η Γαλατάσαραϊ. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τις ελπίδες του στο γεγονός ότι οι δευτεραθλητές Ιταλίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Η λύση Γκαργκάνο δεν είναι η μοναδική που βλέπει ο Ολυμπιακός. Με ενδιαφέρον εξετάζεται ο πολύ πιο προσιτός Μόμο Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ κάποιες φήμες μιλούν και για τον Ολλανδό μεσοαμυντικό Χέντβιγκες Μαντούρο που αποχωρεί από τη Σεβίλλη.

Ραντεβού για Αμαλφιτανό

Για συνάντηση μεταξύ ανθρώπων του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ σήμερα στο Παρίσι σχετικά με τον Μόργκαν Αμαλφιτανό γίνεται λόγος στη Γαλλία. Με τον 28χρονο μέσο, που φέρεται αρνητικός να μετακομίσει στην Αγγλία, υπάρχει συμφωνία, αλλά όχι και με το σύλλογο της Μασσαλίας, που τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την προετοιμασία.

--Μην ξεχνάτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ομάδα εδώ--

Μεγάλο φορ, αν…

Το ενδεχόμενο πώλησης του Ράφικ Τζεμπούρ παραμένει ανοικτό. Εφόσον παραχωρηθεί, ο Ολυμπιακός ασφαλώς και θα τον αντικαταστήσει και μάλιστα με μεγάλο όνομα. Στη λίστα φέρεται να είναι ο 30χρονος Ιταλός φορ Ρολάντο Μπιάνκι που έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα (32 συμμετοχές και 11 γκολ φέτος στη Serie A), αλλά και ο 29χρονος Παραγουανός Νέλσον Βαλντές που παραχωρείται δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Βαλένθια (28 συμμετοχές και 6 γκολ φέτος στην Primera Division).

Αποσυμφόρηση στο ρόστερ

Δανεικούς αναμένεται να παραχωρήσει τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Γιάννη Φετφατζίδη ο Ολυμπιακός. Για τον πρώτο υπάρχει ενδιαφέρον από την Άουγκσμπουργκ και άλλες δύο ομάδες της Γερμανίας, ενώ δεν αναμένεται να οριστεί οψιόν αγοράς για το σύλλογο που θα τον αποκτήσει. Αντίθετα, στην περίπτωση του «Φέτφα» οι νταμπλούχοι Ελλάδος το… συζητούν για οψιόν αγοράς. Στο μεταξύ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποδέσμευση του Σουμπίνιο, ενώ δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ. 

Πηγή: sport-fm.gr


0 σχόλια: