«Αυτό είναι PANATHINAIKOS»

«Αυτό είναι PANATHINAIKOS» | onsports.gr

Κι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός πανηγυρίζει για την τεράστια επιτυχία του εξάστερου και την άλωση της έδρας της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης (11/04).

Στη σελίδα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο Facebook, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, αναρτήθηκε το σχετικό μήνυμα. «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μας», ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση στη σελίδα της «Συμμαχίας», ενώ και οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» χάρηκαν και με το παραπάνω το μπρέικ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», το οποίο είχε την υπογραφή του αρχηγού του εξάστερου, Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Χλουρπ!», έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Στέφανος Καπίνο μόλις ο «3D» ευστόχησε στο τρίποντο που έκρινε το ματς, ενώ ο τερματοφύλακας των «πράσινων» όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας έγραψε «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσωπικότητα! Πραγματικός ηγέτης! 13 (σ.σ. το νούμερο στην φανέλα του αρχηγού)».

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης σχεδίασε στο προφίλ του στο Twitter τα έξι αστέρια, που όλοι γνωρίζουν το συμβολισμό τους όταν μιλάμε για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ενώ ο Χρήστος Δώνης έγραψε ««Αυτό είναι Panathinaikos», στη δική του σελίδα στο Facebook.

0 σχόλια: