Διακοπή του τελικού, συμπλοκές και τραυματισμός Μπράμου

Διακοπή του τελικού, συμπλοκές και τραυματισμός Μπράμου | onsports.gr

Σκηνές βίας και συμπλοκές των οπαδών του Ολυμπιακού με δυνάμεις των ΜΑΤ οδηγούν τον τελικό σε διακοπή και τις δύο ομάδες, μαζί με τους διαιτητές στα αποδυτήρια. Τραυματίστηκε από πέτρα στο χέρι ο Μπράμος.

Ολα ξεκίνησαν 7 λεπτά και δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου και ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με 26-17. Μια πέτρα τραυμάτισε τον Μπράμο στο χέρι, με αποτέλεσμα να ματώσει ο παίκτης του Ολυμπιακού, την ώρα που οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να σπάνε καθίσματα, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί η ένταση και να επέμβουν τα ΜΑΤ, χτυπώντας τους ερυθρόλευκους.

Αμέσως μετά, άρχισε η... παρέλαση μικρής μερίδας οπαδών και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν εστιάσει την προσοχή τους στις εξέδρες και αμέσως μετά να στρέφουν το ενδιαφέρον τους και εντός... παρκέ, με τις εικόνες να είναι πραγματικά τριτοκοσμικές και τη μια πλευρά να προσπαθεί να... φοβερίσει την άλλη.

Οι πρώτες πληροφορίες και μετά από διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια, φαίνεται ότι οδηγούν τους διαιτητές στην απόφαση να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου για να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί ο τελικός κανονικά.

0 σχόλια: