Εκτός... ΠΑΟΚ ο Χακόμπο!


Ο Σανθ Χακόμπο άκουσε από τον Γιώργο Δώνη πως μέχρι να του γίνει γνωστό το χρηματικό πρόστιμο από την ΠΑΕ δεν θα προπονείται με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δώνης μάζεψε όλους τους παίκτες του «δικεφάλου» και τους ενημέρωσε πως όποιος ποδοσφαιριστής ξανά αποβληθεί για οποιονδήποτε λόγο, τότε θα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 5000 ευρώ. Στους 11 αγώνες ως τώρα στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχασε με αποβολή έξι παίκτες, γεγονός που είχε θορυβήσει τον Ελληνα προπονητή.

Επίσης, ο τεχνικός του συλλόγου της Τούμπας ενημέρωσε τον Σανθ Χακόμπο πως μέχρι να γίνει γνωστό το χρηματικό πρόστιμο που θα του επιβληθεί από την ΠΑΕ, μετά την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα προπονείται εκτός της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.


Το γεγονός αυτό φουντώνει και τα σενάρια που θέλουν τον «δικέφαλο» να κινείται τον Ιανουάριο για την απόκτηση τερματοφύλακα καθώς ο Ισπανός «τρελαίνεται» εύκολα. Ο Χακόμπο αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του με απαράδεκτες χειρονομίες και τρομερά νεύρα! Το μέλλον του Ισπανού πορτιέρο θα αποφασιστεί από την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Πριν από την σημερινή προπόνηση ο ποδοσφαιριστής Σανθ Χακόμπο ενημερώθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων με την πρώτη ομάδα, μετά από την αποβολή και την συμπεριφορά του στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Παναθηναϊκού.

Ο Χακόμπο από σήμερα θα προπονείται μόνος του μέχρι να υπάρξει απόφαση από τη διοίκηση της ΠΑΕ για την ποινή του.

0 σχόλια: