Στοίχημα Βραζιλία Serie B’: «Δυνατές» έδρες

stoixima-sexy

Αναλύσεις Αγώνων…

ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Σημειώνοντας την προηγούμενη αγωνιστική την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της κερδίζοντας και την ΑΣΑ με 2-0, με δύο γκολ μετά το 66’, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή ανέβηκε η Αμέρικα Νατάλ.

Οι γηπεδούχοι είναι η μία από τις δύο ομάδες που έχουν κάνει το απόλυτο εντός έδρας, μετρώντας 4-0-0 με γκολ 10-3. Μαζί με το τοπικό πρωτάθλημα έχουν κερδίσει τα δέκα από τα δώδεκα τελευταία τους παιχνίδια (10-1-1). Επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Πάσος όπως και ο βασικός επιθετικός Ιζάκ (4 γκολ).

Κατάφερε να προηγηθεί νωρίς κόντρα στην Α Μπε Σε Νατάλ η Γκουαρανί, αλλά το γκολ της από το 5ο λεπτό δεν είχε συνέχεια και με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 68’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε μόλις στην τέταρτη θέση από το τέλος, καθώς μετά από εφτά αγωνιστικές έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο μία φορά (1-4-2).

Μακριά από το γήπεδό της στο πρωτάθλημα έχει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες (0-2-2), ενώ ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει κερδίσει εκτός έδρας μόνο τη μία από τις 13 τελευταίες της εξόδους (1-5-7). Μπορεί να μην υπάρχουν νέα προβλήματα απουσιών, αλλά η ομάδα συνεχίζει να ταλανίζεται από μακροχρόνιους τραυματισμούς κυρίως αμυντικών ποδοσφαιριστών.

ΑΣΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

H AΣΑ δεν δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την έδρα της για να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατόν την παραμονή. Κόντρα στην Αμέρικα Νατάλ δεν μπόρεσε να δείξει αντίσταση και δίκαια ηττήθηκε με 2-0. Για τρίτη διαδοχική αγωνιστική δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα και υποχώρησε στη βαθμολογία.

Προβλήματα έχει εμφανίσει στην αμυντική της λειτουργία με αποτέλεσμα να έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς μετά την πρεμιέρα. Θα αναζητήσει απόψε την επάνοδο στις νίκες κόντρα στην Α ΜΠΕ ΣΕ από την οποία δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε εννιά αναμετρήσεις (4-5-0).

Προβλήματα προέκυψαν για τη γηπεδούχο μετά τον φιλικό αγώνα που έδωσε με την Κονφιάνσα καθώς ο αμυντικός Μπόρχες, ο μέσος Άντερσον και οι επιθετικοί Κάζου και Αλεσάντρο αποκόμισαν τραυματισμούς και δίνονται ως αμφίβολοι.

Η Α ΜΠΕ ΣΕ, στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές, μπόρεσε να μείνει αήττητη μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς στα ματς με Ρεγκάτας και Γκουαρανί. Μακριά από το γήπεδό της δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει. Έχει βρει δίχτυα και στις τέσσερις έδρες που έχει επισκεπτεί στο πρωτάθλημα και συνολικά στα έξι προηγούμενα ταξίδια της. Τρία γκολ πέτυχε στην περσινή φιλοξενία στην Αραπιράκα, όμως έφυγε άποντη καθώς η ΑΣΑ επικράτησε με 4-3.

Ο τερματοφύλακας Αντρέι και ο μέσος Πέδρο Σίλβα προστέθηκαν στη λίστα των τραυματιών, όπου ήδη υπήρχε το όνομα του επιθετικού Μπομπίνια.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια: