EURO 2012: Αφιερωμένη η νίκη στον Αβραάμ Παπαδόπουλο

karagkounis abraamΣτον άτυχο του Euro Αβραάμ Παπαδόπουλο αφιέρωσε την πρόκριση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δείχνοντας το πόσο καλό κλίμα έχει αυτή η ομάδα…

Το μεγάλο... όπλο της Εθνικής είναι χωρίς αμφιβολία το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Όλοι οι παίκτες είναι πρώτοι φίλοι και μετά συμπαίκτες. Το απέδειξε για ακόμα μία φορά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος μιλώντας μετά το τέλος του ματς, αφιέρωσε αυτή την μεγάλη επιτυχία στον άτυχο του τουρνουά Αβραάμ Παπαδόπουλο. Αναλυτικά ανέφερε: «Η πρόκριση σημαίνει μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα. Πριν μπούμε στο γήπεδο προσπαθήσαμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στον Αβραάμ μακάρι να ήταν δίπλα μας. Η ομάδα είναι ενωμένη παρά τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες και κατά την γνώμη μου δεν είναι σωστά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Όλα παίζονται. Είναι ένα παιχνίδι ενενήντα λεπτών, θα τα δώσουμε όλα και ότι καταφέρουμε, καταφέραμε».

0 σχόλια: