«Ομάδα Champions League o Ολυμπιακός»

Πολύ καλά διαβασμένος σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Μίρον Μάρκεβιτς…

Ο προπονητής της Μέταλιστ με δηλώσεις του στην ουκρανική ιστοσελίδα "HotSport.ua" χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ομάδα επιπέδου Champions League που της αρέσει να κυριαρχεί.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως θα γίνει μεγάλη «μάχη» μεταξύ των δύο ομάδων για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

«Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία από διεθνείς διοργανώσεις και είναι κατά τη γνώμη μου ομάδα επιπέδου Champions League και εκεί έπρεπε να συνεχίσει» δήλωσε ο Μάρκεβιτς και πρόσθεσε:

«Είναι μια ομάδα που θέλει να κυριαρχεί στο παιχνίδι και να έχει τον έλεγχο. Αυτό δεν μου προκαλεί έκπληξη, καθώς ο προπονητής του, Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει εργαστεί πολύ σε αυτόν τον σύλλογο. Δεν θα είναι εύκολοι οι αγώνες, αλλά είμαστε έτοιμοι γι' αυτούς.

Ένα από τα ατού του Ολυμπιακού είναι πως το δεύτερο ματς γίνεται στην έδρα του, όπου είναι πολύ δυνατός. Οι παίκτες μας ξέρουν τους κινδύνους, όμως, εμείς κάνουμε ό,τι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι για να εξουδετερώσουμε τη δύναμη του αντιπάλου.

Για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία η γρήγορη μεταβίβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, αλλά και η γρήγορη κίνηση των παικτών» και συμπλήρωσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει ψηλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πολύ δυνατοί στον αέρα. Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά και το παιχνίδι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Από τότε που παίξαμε με τον Ολυμπιακό (τον Δεκέμβριο του 2008), άλλαξαν πολλά.

Ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα, εμείς αλλάξαμε λιγότερο. Είμαι βέβαιος για ένα πράγμα, ότι θα γίνει σκληρή μάχη. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να προκριθούμε και να πάμε στα προημιτελικά».

woop.gr

0 σχόλια: