«Κόκκινο» από αστυνομία για ΟΑΚΑ

pao epeisodeia6Οι ζημιές του ΟΑΚΑ από το ντέρμπι δεν επιτρέπει την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό την Κυριακή, όπως ξεκαθαρίζει η αστυνομία. Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής…

Προς αναβολή οδηγείται το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή, αφού και η αστυνομία τονίζει τις αντιρρήσεις της για την διεξαγωγή του αγώνα. Σε σχετική σύσκεψη, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επικαλέστηκε την καταστροφή των πλέξιγκλας που χωρίζουν τις θύρες 29, 31, 33 και 35, αυτών στη θύρα των επισήμων, την καταστροφή της περίφραξης της θύρας 35, η οποία βρίσκεται κάτω από το μάτριξ, την καταστροφή του συστήματος ελέγχου των εισιτηρίων και διαρκείας, καθώς και τα περίπου 800 καμένα και σπασμένα καθίσματα.

Όλα τα παραπάνω είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να έχουν αποκατασταθεί μέχρι την έναρξη του αγώνα. Έτσι λοιπόν η Αστυνομία ζήτησε να συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα, αλλά τόνισε πως πρέπει να κλείσουν οι παραπάνω θύρες και να αποκατασταθούν κάποιες ζημιές όπως το σύστημα ελέγχου των εισιτηρίων. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι για πολλούς λόγους θα πρέπει να έχει αποκατασταθεί και το κατεστραμμένο μάτριξ για πολλούς λόγους, κάτι που είναι επίσης δύσκολο λόγω του μεγάλου κόστους.

Αν τελικά η διοίκηση του ΟΑΚΑ αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ δεχθούν τα παραπάνω αιτήματα, τότε και μόνο τότε ενδέχεται η αστυνομία να δώσει την συγκατάθεσή της και να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ επίσης έχει προχωρήσει σε κάποια αιτήματα προς την διοίκηση του Σταδίου και αναμένει απάντηση μέχρι την Πέμπτη. Αν στο μεταξύ θεωρηθεί εφικτό να αποκατασταθούν συγκεκριμένες ζημιές, κομβικές για την διεξαγωγή του αγώνα, και η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφωνήσει να μην ανοίξουν για το κοινό οι θύρες 29, 31, 33 και 35, τότε λογικά το ματς θα γίνει κανονικά.

Τέλος, σημειώνεται ότι έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη για την προσεχή Παρασκευή, το πρωί, όπου εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν όλα πάνε κατ' ευχήν και γίνει το παιχνίδι, η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει διευθετήσει (η να το κάνει μέσα στην ημέρα) το θέμα με την εφορία για να σφραγίσει εισιτήρια για τον αγώνα.

gazzeta.gr

0 σχόλια: