Διάστρεμμα ο Βιτόλο

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει προκύψει με τον Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος…

σφίγγει τα δόντια για να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να αγωνιστεί στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βιτόλο εξακολουθεί να είναι ένας εκ των πιθανότερων που θα στελεχώσουν το κέντρο του Τριφυλλιού στο ντέρμπι, δίπλα στους Σιμάο και Κατσουράνη. Ο Ισπανός άσος εγκατέλειψε την προπόνηση της Παρασκευής, λίγο πριν το τέλος, ωστόσο αυτό συνέβη για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ο 29χρονος μέσος εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ λόγω ενός ελαφριού διαστρέμματος που υπέστη σε κάποια στιγμή της προπόνησης, επειδή δεν πάτησε καλά το πόδι του στο χορτάρι. Στον αστράγαλό του τοποθετήθηκε γάζα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο, όμως τονίζεται πως οι πιθανότητες να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι με το μέρος του.

Ο Βιτόλο είχε αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν από περίπου ένα μήνα και γι΄ αυτό στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να προσέξουν περισσότερο την περίπτωσή του, όμως όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι γιατροί «οι πιθανότητες να μπορεί να αγωνιστεί είναι πάνω από 90%» και δεν συντρέχει ιδιαίτερη ανησυχία για την μη παρουσία του στην αποστολή.

Επομένως, σήμερα αναμένεται να γυμναστεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αν δει ότι έχει ενοχλήσεις τότε την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Νίνης (στο δεξί άκρο της επίθεσης) και ο Ζέκα θα μπει στα χαφ.

Σημειώνεται ότι οι θέσεις στην άμυνα είναι λίγο πολύ δεδομένες, με τους Καντέ, Μαρίνο, Σπυρόπουλο και Σαριέγκι να απαρτίζουν το αμυντικό «καρέ» και τον Κουίνσι στα αριστερά της επίθεσης με κεντρικό στράικερ τον Χριστοδουλόπουλο.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια: