Ούτε με ΑΕΚ, ούτε με Ολυμπιακό ο Λέτο

Η απουσία του Σεμπάστιαν Λέτο από τους αγώνες του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί. Ο Αργεντίνος χάνει σίγουρα το ματς με την ΑΕΚ και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σέμπα βρίσκεται στην…

Ιταλία για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό και να διαπιστωθεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην δράση.

Οι ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού, αλλά και του πρωταθλήματος, δεν τον έχουν εγκαταλείψει, το πρόβλημα παραμένει και μαζί παραμένει και εκείνος εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Λέτο την Κυριακή έκανε τρέξιμο στην Παιανία, όμως οι πόνοι δεν τον εγκατέλειψαν, με συνέπεια να τεθεί εκ νέου νοκ άουτ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 18 Μαρτίου είναι εξίσου ελάχιστες.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει σαν τρέλος να παίξει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατό του δεν τον αφήνει να αγωνιστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από το ιατρικό τιμ του Τριφυλλιού τον παίκτη εξέτασε και γιατρός εκτός Παιανίας, ο οποίος σήκωσε... απαγορευτικό στην χρησιμοποίησή του στα δύο προσεχή παιχνίδια των πρασίνων.

Στο εξωτερικό για νέες εξετάσεις
Ο Σεμπάστιαν Λέτο την Δευτέρα (5/3) μετέβη στην Ιταλία, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό που ειδικεύεται στις παθήσεις στο χόνδρο του γονάτου. Την Τρίτη (6/3) θα ταξιδέψει για να συναντήσει τον Σέμπα και ο γιατρός της ομάδας Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο οποίος δεν πήγε από σήμερα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Οπως έλεγαν από την πράσινη ΠΑΕ, την Τρίτη (6/3) και μόλις πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αργεντίνου, θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τον χρόνο αποθεραπείας του.

0 σχόλια: