Απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟΚ

paok2Νωρίς τελείωσε το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League για τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με την Ουντινέζε. Οι Θεσσαλονικείς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους και γνώριζαν πως με σωστή ανασταλτική λειτουργία αλλά και με την εκμετάλλευση των φάσεων που θα έκανε θα ερχόταν η πρόκριση. Όμως τελικά τίποτα τέτοιο δεν συνέβη…

Οι Ιταλοί με τα δύο γρήγορα τέρματα που πέτυχαν «έκοψαν τα φτερά» του «δικεφάλου του Βορρά» και το όνειρο έλαβε νωρίς τέλος για τους Θεσσαλονικείς. Βέβαια εκτός από αγωνιστικούς λόγους, ο ΠΑΟΚ ήθελε διακαώς την πρόκριση και για οικονομικούς αφού θα έβαζε στα ταμεία του περίπου ένα εκατ. ευρώ. Ωστόσο το όνειρο έμεινε όνειρο για τους «ασπρόμαυρους» που στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

Εκεί όπου την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής. Όμως το παιχνίδια αυτό αργεί λόγω της αναβολής της αγωνιστικής και έτσι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και από την… απογοήτευση που επικρατεί μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

0 σχόλια: