22χρονη Ρωσίδα μοίρασε AIDS στην Θεσσαλονίκη


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη με την 22χρονη κοκκινομάλλα Ρωσίδα φοιτήτρια που ήταν βίζιτα και κόλλησε AIDS σε πατέρα τριών παιδιών.

Πρόκειται για μια μια ψηλή και εκθαμβωτική Κοκινομάλα κοπέλα γεννημένη στην Ρωσία η οποία ήρθε για μεταπτυχιακό πριν ένα χρόνο στο τμήμα νομικής του Α.Π.Θ .Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και λόγο της εκθαμβωτικής της παρουσίας μπόρεσε να διεισδύσει στα κοσμικά σαλόνια της Θεσσαλονίκης κάνοντας βίζιτες από εκεί γνώρισε τον 55χρονο επιχειρηματία πατέρα τριών παιδιών.Βλέποντας την ψηλή κοκκινομάλλα και με μαύρα μάτια και γνωρίζοντας από φίλους του ότι η συγκεκριμένη ρωσίδα "εκδίδεται" ο 55χρονος επιχειρηματίας άρχιζε να την δελεάζει με με τις προτάσεις του.

Μετά τα όσα συνέβησαν και αφού η 22χρονη Ρωσίδα βρέθηκε θετική στο τέστ του ιού HIV ενημέρωσε τον 55χρονο λέγοντας του πως δεν ήξερε οτι ήταν φορέας του AIDS.

Σε κατάσταση αμόκ ο 55χρονος παρακολουθείται απο ψυχολόγους καθώς ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών,μετά το συμβάν η Ρωσίδα αναχώρησε για την χώρα της φοβούμενη την οργή τον συγγενών και φίλων του 55χρονου.

0 σχόλια: