Ζέμαν: Πολύ καλός ο Ταχτσίδης


«Είχε σωστές ενέργειες και γρήγορη σκέψη»

Πολύ ικανοποιημένος με το ντεμπούτο του Παναγιώτη Ταχτσίδη έμεινε ο Ζντένεκ Ζέμαν. Ο προπονητής της Ρόμα μιλώντας στο «Roma Channel» έκανε μια μικρή ανάλυση του φιλικού αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Ζάγκλιεμπε Λούμπιν και εξήρε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Ρόμα επί Αμερικανικού εδάφους έληξε με απόλυτη επιτυχία. Η νίκη με 4-0 επί των Πολωνών της Ζάγκλιεμπε Λούμπιν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή των Ρωμαίων, Ζντένεκ Ζέμαν. Αυτό, όμως, που άρεσε περισσότερο στον Βοημό ήταν η απόδοση του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

«Ο Ταχτσίδης έπαιξε πολύ καλά, είχε σωστές ενέργειες και γρήγορη σκέψη. Όταν κουράστηκε υπέπεσε σε μερικά λάθη. Αλλά είναι καταπονημένος, όπως και η υπόλοιπη ομάδα, οπότε αυτά τα λάθη συγχωρούνται. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση», δήλωσε ικανοποιημένος ο Ζέμαν.

Για την ομάδα, γενικότερα, είπε. «Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να επιτεθούμε. Κάναμε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί τώρα. Αυτό που κοιτάω είναι η επιθετική νοοτροπία και με αυτή έμεινα ευχαριστημένος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μου έπαιξαν με ατομικές ενέργειες, αλλά για αυτό φταίει η κούραση.»

Σε ερώτηση που αφορούσε την άμυνα, που παραδοσιακά είναι το αδύνατο σημείο των ομάδων του Ζέμαν, ο προπονητής της Ρόμα τόνισε. «Μας ταλαιπώρησαν λίγο, αλλά ήταν φιλικό παιχνίδι, τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν, πάντως, πολλά περιθώρια βελτίωσης και από την άμυνα.» 

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια: