Φαίη Σκορδά: Από κορμί… κορμάρα!

9b81ee03b8926ff392082cc6f9150633_LΑπό την αρχή της καριέρας της η Φαίη Σκορδά είχε χαρακτηριστεί η παρουσιάστρια με τα ωραιότερα πόδια!

Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στα περιοδικά αλλά και η καθημερινή της εικόνα στην εκπομπή «Πρωινό mou» αποδεικνύουν πως εκτός από τα καλλίγραμμα πόδια η παρουσιάστρια διαθέτει και αψεγάδιαστοκορμί. Η Φαίη Σκορδά βέβαια ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που είναι τυχερές και τις έχει «προικίσει» ο Θεός αφού όπως έχει δηλώσει δεν προσπαθεί ιδιαίτερα, ούτε κάνει αυστηρές δίαιτες ούτε γυμνάζεται ακατάπαυστα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η παρουσιάστρια είχε πάρει κάποια κιλά τα οποία δεν βιάστηκε να τα χάσει με εξαντλητικές δίαιτες. Η Φαίη Σκορδά ακολούθησε τις συμβουλές των ειδικών οι οποίοι της είχαν πει πως μετά την εγκυμοσύνη χρειάζεται σίγουρα ένας χρόνος για να επανέλθει πλήρως το σώμα μιας γυναίκας και θέλει σωστή διατροφή και καμία υπερβολή, όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η πρώτη φωτογραφία που είδαμε την παρουσιάστρια με μαγιό μετά την γέννα ήταν αυτή με το περιβόητο χρυσό μαγιό.

Δείτε φωτογραφίες στο gossip-tv

0 σχόλια: