«Το πιο γλυκό πρωτάθλημα»

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τον Ατρόμητο και να κατακτήσει τυπικά το πρωτάθλημα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε μια δήλωση που συγκίνησε τον Σάββα Θεοδωρίδη…

«Αφιερώνω το πρωτάθλημα σε αυτόν», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού και τη Δευτέρα, ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πως η σεζόν που μόλις τελείωσε ήταν από τις καλύτερες. Κατανοητός ο λόγος.

«Ο πρόεδρος έδειξε την ανωτερότητά του. Με εξέπληξε με την αφιέρωσή του. Τον ευχαριστώ για αυτό. Ήταν το πιο γλυκό πρωτάθλημα και συνεχίζω μαζί του και του χρόνου», ήταν τα πρώτα λόγια του Θεοδωρίδη, ο οποίος είπε μερικά πράγματα για τις δηλώσεις του κ. Παπουτσάκη, προέδρου του Εργοτέλη.

«Γιατί δεν τα έλεγε τόσον καιρό; Τώρα που έπεσε η ομάδα του, θυμήθηκε σκάνδαλα»;

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αντίδραση της Θύρας 13 για προηγούμενες δηλώσεις του. «Τους πείραξε που είπα καλά λόγια για τον κύριο Βαρδινογιάννη; Αυτοί τι πέτυχαν που τον κριτικάρουν τόσα χρόνια; Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν επιτυγχάνεται με επαναστάσεις και πραξικοπήματα».

0 σχόλια: