O άνθρωπος που είχε αποκαλύψει το iPhone 5 πριν από την Apple, μας παρουσιάζει το iPhone 6


Φωτογραφίες στο διαδίκτυο από αξιόπιστη πηγή μας αποκαλύπτουν το iPhone 6 και τις αλλαγές που έχει κάνει η Apple. Τί μας λέει ο άνθρωπος που είχε αποκαλύψει το iPhone 5 πριν από την Apple.

Με την ημερομηνία παρουσίασης του iPhone 6 να πλησιάζει, πληθαίνουν και οι φωτογραφίες που υποστηρίζουν ότι απεικονίζουν το νέο μοντέλο. Οι τρεις που σας παρουσιάζουμε σήμερα ωστόσο, έχουν την ιδιαιτερότητα ότι προέρχονται από τον ίδιο άνθρωπο που είχε δώσει στη δημοσιότητα όντως πραγματικές φωτογραφίες του iPhone 5 και το iPad mini, πριν αυτά παρουσιαστούν επισήμως.

Πρόκειται για τον Jimmy Lin, ο οποίος σήμερα το πρωί διέρρευσε αυτές τις εικόνες στο διαδίκτυο.


Μοιάζουν πολύ πραγματικές για να είναι ...ψεύτικες ενώ μας αποκαλύπτουν και μια σημαντική λεπτομέρεια, ότι το κουμπί on/off έχει μεταφερθεί στο πλάι της συσκευής.

Ευτυχώς, αν πρόκειται για το πραγματικό iPhone 6, -παρά τις περι αντιθέτου φήμες που μιλούσαν για ακουστικά με lightning connector- η παραδοσιακή θύρα για τα ακουστικά έχει παραμείνει και άρα δεν θα χρειαστεί να πετάξουμε όλα μας τα σχετικά αξεσουάρ.


Η συσκευή είναι πιο στρογγυλεμένη και θυμίζει τα παλαιά μοντέλα και περισσότερο το αυθεντικό πρώτο iPhone 2G και αυτό είναι θετικό. Ο Jimmy Lin υποστηρίζει επίσης ότι το τηλέφωνο έχει πολύ καλύτερο και ασφαλέστερο κράτημα στο χέρι με το ματ πίσω μέρος.

0 σχόλια: