«Η πτήση τελείωσε στον Ινδικό ωκεανό»


Δραματικές εξελίξεις στις έρευνες για το χαμένο Boeing 777. Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας σε έκτακτη δήλωσή του το μεσημέρι της Δευτέρας, ανέφερε ότι το τελευταίο στίγμα, του αεροσκάφους ήταν στον Ινδικό Ωκεανό.
«Με ενημέρωσαν ότι η βρετανική εταιρεία που έχει το δορυφόρο, έχει προχωρήσει περαιτέρω στις έρευνες χρησιμοποιώντας στοιχεία, που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί.



Συγγενείς των συγγενών, των 239 επιβαινόντων του εξαφανισμένου Boeing 777, κλήθηκαν για έκτακτη ενημέρωση.

Όπως μεταδίδει το Sky News, οι οικογένειες των επιβαινόντων, πρόκειται να μεταφερθούν στην Αυστραλία, όπου έχουν εντοπιστεί νέα αντικείμενα.

Το πρωί της Δευτέρας, Αυστραλιανό αεροσκάφος που συμμετέχει στις έρευνες για το εξαφανισμένο μαλαισιανό αεροσκάφος εντόπισε δύο νέα αντικείμενα στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τ. Άμποτ, ανακοίνωσε στο κοινοβούλιο ότι αυστραλιανό πλοίο βρίσκεται κοντά στην περιοχή όπου εντοπίσθηκαν τα δύο αντικείμενα, ένα κυκλικό γκριζοπράσινο και ένα ορθογώνιο χρώματος πορτοκαλί, και ελπίζει ότι θα μπορέσει να τα ανασύρει εντός των επομένων ωρών.

Κινεζικό στρατιωτικό αεροσκάφος είχε αναφέρει νωρίτερα ότι εντόπισε σειρά αντικειμένων που επέπλεαν στην περιοχή των ερευνών, αλλά αεροσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ δεν κατόρθωσε να τα βρει.

0 σχόλια: