Ο Παντελής Παντελίδης τιμά τον κόσμο του και μπαίνει στα σπίτια όλων

Ο Παντελής Παντελίδης τιμά τον κόσμο του και μπαίνει στα σπίτια όλων

Δεν ξέρω αν έχετε σκεφτεί τι γίνεται με τα CD των καλλιτεχνών και τις εφημερίδες, αλλά αυτό που συμβαίνει αυτή τη Κυριακή είναι εντυπωσιακό και αξιοσημείωτο.

Κάθε νέο CD που βγαίνει στοιχίζει από 10 ευρώ, τόσο στα δισκοπωλεία όσο και στην έντυπη έκδοση που κυκλοφορεί.

Στην προκείμενη περίπτωση ο Παντελής Παντελίδης σε συνεννόηση με την εταιρεία του ΜΙΝΟS EMI αποφασίζει να τιμήσει τον κόσμο του, βάζοντας το ολοκαίνουργιο CD του -που όπως ήδη σας ενημερώσαμε μόλις χτες έγινε η παρουσίαση του- αυτή τη Κυριακή στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” με μόλις 2 ευρώ.

Δείχνει πόσο σέβεται και εκτιμά τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και τους επιστρέφει την αγάπη με τον πιο έξυπνο και απλό τρόπο… μπαίνοντας σε όλα τα σπίτια μιας και η τιμή είναι σχεδόν συμβολική.

Λίγες μόνο ώρες μετά την φαντασμαγορική παρουσίαση του CD του, ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του στο facebook το παρακάτω "Αυτή τη Κυριακή στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με την έκδοση των 2ευρώ για να μπει σε όλα τα σπίτια. Γιατί η μουσική είναι για όλο το κόσμο"

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης συνεχίζει να αποδεικνύει με απλούς καθημερινούς τρόπους πόσο δίκιο έχει ο κόσμος που τον στηρίζει και τον ακολουθεί.

0 σχόλια: