Μαρινάκης: «Πείτε μου πόσο ήρθε το ματς...»

Μαρινάκης: «Πείτε μου πόσο ήρθε το ματς...» | onsports.gr
Τα οκτώ λεπτά από τη στιγμή που ο Νίκος Μαρινάκης έπεσε αναίσθητος στο έδαφος μέχρι να σηκωθεί και πάλι έμοιαζαν αιώνας για όσους βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το Σάββατο και για όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι.
Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού χτύπησε στο κεφάλι με τον Κύργια σε μια φάση, και έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Οι Ζέκα και Μέντες προσπαθούσαν με φωνές και χειρονομίες να πουν πως του έχει γυρίσει η γλώσσα και πως πρέπει να σπεύσει το ιατρικό επιτελείο να τον σώσει.
Ο γιατρός των «πρασίνων», Παναγιώτης Κουλουμέντας, μαζί με τους φυσιοθεραπευτές Βασίλη Οικονομίδη και Κωνσταντίνο Δευτεραίο έκαναν το… σπριντ της ζωής τους για να φτάσουν έγκαιρα και να επαναφέρουν τον Μαρινάκη. Χρειάστηκε ένα ειδικό εργαλείο για να μπορέσει να ανοίξει το στόμα του παίκτη, που αν δεν το είχαν μαζί τους, τα πράγματα δεν θα έπαιρναν ευχάριστη τροπή.
Ο Μαρινάκης υπέστη διάσειση και αντέδρασε άμεσα, προκαλώντας αίσθηση ανακούφισης. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κίνδυνο.
Πάντως η πρώτη αντίδραση του παίκτη, μετά τις απαραίτητες ερωτήσεις των γιατρών ήταν για το πόσο ήρθε το ματς. «Σας θυμάμαι όλους, πείτε μου μόνο πόσο ήρθε το ματς», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.
Τα βράδυ το πέρασε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, ενώ δίπλα του βρέθηκαν οι Νταμπίζας και Σαραβάκος και αργότερα έφτασαν οι γονείς του από την Αθήνα. Την Κυριακή αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ οι συμπαίκτες του τον περιμένουν ανακουφισμένοι.

0 σχόλια: