Κλωτσηδόν βγήκε ο Τόμσεν από το Οικονομικών – Γυναίκα του χτύπησε το αυτοκίνητο


tomsen-570


Με επεισόδια για ακόμα μια φορά έγινε η αποχώρηση του Πολ Τόμσεν από το υπουργείο Οικονομικών καθώς μια από γυναίκα από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί κλώτσησε με το πόδι της το αυτοκίνητο που επέβαινε. Η ίδια κατάφερε να αποφύγει την προσαγωγή ενώ ελαφρύς τραυματισμός σημειώθηκε σε διαδηλωτή από ασπίδα των ΜΑΤ. 

Έντονες είναι παράλληλα οι αποδοκιμασίες τόσο κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όπως και κατά των εκπροσώπων των δανειστών σημειώθηκαν κατά την είσοδό τους στο υπουργείο Οικονομικών από υπαλλήλους στην καθαριότητα. Από νωρίς σήμερα το πρωί οι διαδηλωτές βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο, καθώς διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα.

Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά την είσοδό του στο υπουργείο αποδοκιμάστηκε έντονα από τους διαδηλωτές, οι οποίοι χτυπούσαν παράλληλα με δύναμη τα ρολά στην είσοδο του υπουργείου, ενώ την ίδια ώρα φώναζαν υβριστικά συνθήματα. Την ίδια «τύχη» είχαν και οι εκπρόσωποι των δανειστών, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν με τη σειρά τους κατά τον ίδιο τρόπο από τους διαδηλωτές.

Η Τρόικα έφτασε στο υπουργείο για την κρίσιμη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών  με τον Γιάννη Στουρνάρα στις 12 το μεσημέρι.

0 σχόλια: