Ο Τζαμτζής επιμένει πως τα 5.450€ καθαρά το μήνα είναι λίγα!


Υπερασπιζόμενος την τοποθέτησή του, που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων, ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, επιμένει στα όσα είπε σχετικά με τις βουλευτικές αποζημιώσεις, επανέλαβε πως... υπάρχουν βουλευτές που «δυσκολεύονται αφάνταστα» και άλλοι που «χαρίζουν την αποζημίωσή τους». Δύο εικοσιτετράωρα μετά τη διατύπωσή του ότι παίρνει μόνο 5.450 ευρώ και ότι οι συναδελφοί του «ξεραίνουν το σ… τους», ο Ιορδάνης Τζαμτζής, επανήλθε με νέα δήλωση που έχει ως εξής: «Επειδή δεν είμαι πλούσιος, δεν μου επιτρέπεται να είμαι αδιάφορος και ανάλγητος. Επειδή είμαι έντιμος δεν φοβάμαι.

Επειδή είμαι ειλικρινής παρεξηγούμαι. Ξέρω βουλευτές που τα αυξημένα έξοδα λειτουργίας και πολιτικής τους δραστηριότητας, τους δυσκολεύουν αφάνταστα. Ξέρω και βουλευτές που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και χαρίζουν την βουλευτική τους αποζημίωση.

Οι συμπολίτες μας επιλέγουν από ποιους θέλουν να εκπροσωπούνται. Εγώ όπως πάντα θα πω την αλήθεια: Θέλω τον βουλευτή ανεξάρτητο και όχι μίζερο και χειραγωγούμενο από οικονομικά συμφέροντα. 

Δεν εκπλήσσομαι από την πρωτοφανή σε βάρος μου επίθεση, γιατί ξέρω ότι ενόχλησα κάποιους, με τη στάση μου στη φορολογία ακινήτων. Οι ίδιοι που με χλεύασαν για τη στάση μου αυτή, οι ίδιοι μου επιτέθηκαν και για τη βουλευτική αποζημίωση. Θα συνεχίσω να “ενοχλώ” και μπορώ να αγωνίζομαι και χωρίς βουλευτική αποζημίωση και χωρίς την λειτουργία πολιτικού γραφείου και χωρίς αποσπασμένους συνεργάτες, γιατί στηρίζω την πολιτική μου δραστηριότητα στην προσωπική επαφή με κάθε συμπολίτη μου, σε κάθε σημείο της Πέλλας. Η επίθεση που δέχτηκα μου δίδαξε πολλά αλλά δεν με αποθάρρυνε».


newsnowgr.com

0 σχόλια: