Βιβλίο γράφει στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Βιβλίο γράφει στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος 

Συμπληρώθηκαν 23 μέρες για τους προφυλακισμένους της Χρυσής Αυγής

23 μέρες κλείνουν πλέον πίσω από τα κάγκελα οι προφυλακισθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Το ρόλο του αγγελιοφόρου του αρχηγού του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκου, προς τα υπόλοιπα στελέχη φαίνεται πως για την ώρα παίζει η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια.

Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ της η RealNews, η κυρία Ζαρούλια φαίνεται πως για την ώρα κρατά την ηγεσία του κόμματος στα χέρια της - μετά την προφυλάκιση του συζύγου της- και οι βουλευτές του κόμματος είναι διατεθειμένοι να ακολουθούν τις εντολές της ακόμη και για το πώς να κάθονται στη Βουλή.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ετοιμάζει βιβλίο. Όπως αναφέρουν σε μαρτυρίες τους φύλακες, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν γραφική ύλη για να σημειώνει τις σκέψεις του ενώ θεωρεί εαυτόν πολιτικό κρατούμενο.

Πάντως και ο κ. Μιχαλολιάκος και ο συγκρατούμενος του, Χρ. Παππάς παρακολουθούν καθημερινά τα δελτία ειδήσεων.

Η RealNews πάντως κάνει λόγο για έναν "ακήρυχτο πόλεμο" στους κόλπους του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής για τον ρόλο του "εντολοδόχου" του Ν. Μιχαλολιάκου, στέλεχος που θα έχει βεβαίως ρόλο κλειδί στις διαδικασίες διαδοχής του επικεφαλής της ΧΑ, όποτε και αν αρχίσουν οι διαδικασίες αυτές.

0 σχόλια: