Σε κρίσιμη κατάσταση 62χρονη που δέχτηκε πυρά από άγνωστο

Σε κρίσιμη κατάσταση 62χρονη που δέχτηκε πυρά από άγνωστο 

Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί το κίνητρο της ληστείας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι, όπου σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε χτυπημένη μια 62χρονη, έξω από την πολυκατοικία που διαμένει στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η περίεργη υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία της κορινθιακής λουτρόπολης και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, λίγο μετά τις 2.30 μετά το μεσημέρι, βρήκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε την 62χρονη γυναίκα χτυπημένη στο κεφάλι και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στο στήθος και κάτω από την μασχάλη.

Η αστυνομία άρχισε να αναζητά την 62χρονη, ύστερα από τηλεφώνημα που έκανε μια φίλη της, η οποία την έψαχνε και δεν μπορούσε να την εντοπίσει.

Να σημειώσουμε ότι έχει αποκλειστεί το κίνητρο της ληστείας, αν και λείπει ένα τσαντάκι μέσης που είχε μαζί της η 62χρονη, αλλά τόσο το διαμέρισμά της στην πολυκατοικία, όπου κανείς δεν αντιλήφθηκε το συμβάν, όσο και το κατάστημα που διατηρεί στο Λουτράκι δεν έχουν πειραχτεί.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κορίνθου κι εξετάζεται το ενδεχόμενο, λόγο της κρισιμότητας της κατάστασής της, κυρίως από το χτύπημα στο κεφάλι, να διακομιστεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

0 σχόλια: