Προφυλακιστέος ο 23χρονος που πυροβόλησε υπάλληλο νυχτερινού κέντρου στο Παγκράτι

Προφυλακιστέος ο 23χρονος που πυροβόλησε υπάλληλο νυχτερινού κέντρου στο Παγκράτι

Σε αυτοάμυνα δηλώνει ότι βρισκόταν ο νεαρός πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 20ή τακτική ανακρίτρια ο 23χρονος, πρωταθλητής στο θαλάσσιο σκι, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υπαλλήλου νυχτερινού κέντρου στο Παγκράτι, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 13 Οκτωβρίου.

Ο νεαρός που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 24χρονο υπάλληλο στο θώρακα κατά τη διάρκεια συμπλοκής, πιθανότατα σύμφωνα με την αστυνομία μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, υποστήριξε στην απολογία του ότι βρισκόταν σε άμυνα. Όπως φέρεται να ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, ο ίδιος και η παρέα του δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από 7-10 «μπράβους» του κλαμπ και ότι ενώ δεχόταν χτυπήματα είδε ένα όπλο στο έδαφος, το οποίο άρπαξε και πυροβόλησε δύο φορές χωρίς να σημαδεύει κανέναν.

Σύμφωνα με την εκδοχή που εξέφρασε ο κατηγορούμενος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αντέδρασε όπως αντέδρασε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του. Φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε καν ότι χτύπησε άνθρωπο με το όπλο, καθώς δεν ήξερε ότι ήταν αληθινό και έτσι αμέσως μετά έφυγε τρέχοντας από το σημείο για να αποφύγει τους «μπράβους».

Σε βάρος του κατηγορούμενου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτελέστηκε την περασμένη Πέμπτη οπότε ο ίδιος είχε παρουσιαστεί στην αστυνομία.

0 σχόλια: