Η Μέρκελ είδε τον Σβαϊνστάιγκερ γυμνό!

Η Μέρκελ είδε τον Σβαϊνστάιγκερ γυμνό!

Ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, αποκάλυψε πως η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είδε τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ «τσίτσιδο».

Δεν φτάνει που έχει πάρει τα σώβρακα όλων των Ελλήνων, τώρα η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται πως αρέσκεται στη… γύμνια και των συμπατριωτών της. 

Η Γερμανίδα καγκελάριος είδε ολοτσίτσιδο μπροστά στα μάτια της τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ. 

Το περιστατικό συνέβη μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Ελλάδας στα προημιτελικά του Euro 2012 (4-2), όταν η καγκελάριος εξέφρασε την επιθυμία να συγχαρεί τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια. Ο Νίρσμπαχ ενημέρωσε την ομάδα για να παρουσιαστούν άπαντες ευπρεπώς απέναντί της, αλλά ξέχασε τον «Σβάινι». Όταν η Μέρκελ μπήκε στα αποδυτήρια κι άρχισε να μιλά στην ομάδα, ξεπρόβαλε ο μέσος της Μπάγερν όπως τον γέννησε η μητέρα του. 

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αρνήθηκε αρχικά να αποκαλύψει ποιον παίκτη είδε γυμνό η Μέρκελ, αλλά στο τέλος υπέκυψε. «Δεν σας λέω. Θα ήταν ντροπή για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ», τόνισε. 

0 σχόλια: