Με κέρδη άνοιξε το Χρηματιστήριο


Τον απόλυτο έλεγχο της αγοράς έχουν ορισμένα αμερικανικά funds που εντοπίστηκαν τις προάλλες στις μετοχές της ΔΕΗ και του ΟΠΑΠ.

Παρόλο που οι μετοχές έχουν «τρέξει», συνεχίζουν να είναι ανοδικές και να βγάζουν προσφορά, ικανή για την άνοδο. Όπως ήδη έχει γράψει πρώτο το Newmoney, τα funds αυτά ποντάρουν στις ιδιωτικοποιήσεις και μόνο τυχαίες δεν είναι οι συστάσεις της Morgan Stanley και της Goldman Sachs.

H πρώτη περιλαμβάνει τον ΟΠΑΠ μεταξύ των φθηνών μετοχών στην Ευρώπη, ενώ η δεύτερη εξέδωσε σύσταση αγοράς με τιμή- στόχο τα 10 ευρώ η Goldman Sachs.

Με «μοχλό» τις δυο αυτές μετοχές το χρηματιστήριο μένει θετικό και ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 920 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,33%. Με άνοδο 3,25% ο ΟΠΑΠ στα 6,98 ευρώ και πάνω από 2% η άνοδος στην ΔΕΗ που κινείται στα 7,95 ευρώ. Από κοντά και με ενδιαφέρον στις μετοχές ακολουθεί η μετοχή της Alpha bank η οποία κινείται στα 0,47 λεπτά αμετάβλητη, αλλά πάνω από την πρώτη τιμή εξάσκησης.

Με οριακή πτώση 0,16% η Εχαε στα 6,33 ευρώ. Κέρδη 1,06% για την Μέτκα- τα αποτελέσματα της οποίας θα εκδοθούν αύριο. Με κέρδη 0,99% η MIG. Πτώση 0,41% για την Frigoglass και 3,08% για τον Τιτάνα. Με κέρδη 1,83% η Ιντραλοτ.

0 σχόλια: