Kαβγάς για πολλά γέλια σε ΚΤΕΛ



Καβγάδες σε μέσα μαζικής μεταφοράς έχουμε ζήσει λίγο-πολύ όλοι μας με διαφορετικές αιτίες και πρωταγωνιστές όμως ο συγκεκριμένος καβγάς ανάμεσα σε ηλικιωμένους επιβάτες του λεωφορείου των ΚΤΕΛ Σερρών που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Αθήνα τα ξημερώματα της Τρίτης, είναι πραγματικά πρωτάκουστος...

Σε προγραμματισμένη, λοιπόν, στάση κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι επιβαίνοντες έγιναν μάρτυρες ενός επεισοδίου ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα οι οποίοι είχαν καταλάβει διπλανά καθίσματα.

Σε υψηλούς τόνους αρχικώς κι έπειτα φωνάζοντας, ο ηλικιωμένος προέτρεπε σε οργισμένο ύφος την συνεπιβάτη του να εγκαταλείψει τη θέση της και να κατέβει από το λεωφορείο ώστε να επισκεφθεί την πλησιέστερη τουαλέτα διότι όπως την κατηγορούσε αναδύονταν οσμές που δεν μπορούσε πλέον να αντέξει και να εισπνεύσει περαιτέρω.

Προς έκπληξη όλων η κυρία όχι μόνο δεν αντέκρουσε τους ισχυρισμούς αλλά παραδέχθηκε το φταίξιμό της, δηλώνοντας επίσης φωναχτά πως δεν ήταν δυνατόν να κρατηθεί σε κόσμιο πλαίσιο εξαιτίας ασθένειας. Περιττό να πούμε για το -100% αληθινό- περιστατικό πως οι επιβάτες του δρομολογίου τράνταξαν το λεωφορείο από τα γέλια τους έπειτα απ' την αρχική έκπληξη.

πηγή:zougla

0 σχόλια: