Βρέντζος σε Τζεμπούρ: «Ή γυρνάς πίσω στην ομάδα ή θα υποστείς κυρώσεις»

Το μήνυμα του Βρέντζου στον Τζεμπούρ

«Ή γυρνάς πίσω στην ομάδα ή θα υποστείς κυρώσεις»

«Ή γυρνάς πίσω στην ομάδα ή θα υποστείς κυρώσεις», φέρεται να είπε ο Γιάννης Βρέντζος στον Ραφίκ Τζεμπούρ στη χθεσινοβραδινή τους συνάντηση.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν «πακέτο» ο Τζαμέλ Αμπντούν και ο Ραφίκ Τζεμπούρ από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα με τους δύο Αλγερινούς ποδοσφαιριστές, εφόσον δεν αλλάξουν στάση και αποφασίσουν άμεσα για το μέλλον τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η SportDay, χθες το βράδυ υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Βρέντζου με τον Τζεμπούρ, στον οποίο είπε:

«Ή γυρνάς πίσω στην ομάδα ή θα υποστείς κυρώσεις».

Δηλαδή, αν δεν συμμορφωθούν οι δύο παίκτες και πιέζουν για να μεταγραφούν σε όποια ομάδα επιθυμούν, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να τους βάλει να γυμνάζονται μόνοι τους.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για επιθετικό και θέλουν κάποιον να συμπληρώνει τον Κώστα Μήτρογλου, όπως συνέβαινε με τον Τζεμπούρ. Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως του Μπάριος, του Σαβιόλα και του Ελμάντερ.

Επίσης, στη σχετική λίστα υπάρχει και ο Πέτριτς, ενώ ο Μίτσελ φέρεται να έχει εξετάσει την περίπτωση του Τρέχο που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τουλούζ. 

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια: