Στον ΠΑΟΚ ο Ράφικ Τζιμπούρ;

Αποκλειστικό: Στην Αυστρία, χωρίς Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός χτες Κυριακή 7/7 έκανε την "πρώτη" του χωρίς τον Ράφικ Τζιμπούρ που δόθηκε επισήμως απ΄τους Πειραιώτες αδειούχος. Βεβαίως δυο μέρες πριν ο ατζέντης Καρίμ Ακλίλ έλεγε πως ο "τρομοκράτης" είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και την Κυριακή πως θα έδινε το παρών, κάτι που δεν έγινε ποτέ... Τόση είναι και η αξιοπιστία του, όση κι όταν χαρακτήριζε την περίπτωση να τον προσέγγισε ο ΠΑΟΚ αστεία. Φήμες ήθελαν τον ποδοσφαιριστή το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη και την Κυριακή στην Τουρκία, να ξεναγείται στις εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ.

Ο ίδιος έλεγε χτες βράδυ (Κυριακή), σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του πως την Τρίτη θα λάβει την οριστική απόφαση για το μέλλον του, πως οι καλύτερες προοπτικές γι αυτόν βρίσκονται στην Μπούρσασπορ και τον ΠΑΟΚ, πως τα λεφτά από Ρωσία είναι τα πιο πολλά, αλλά δεν τον ενδιαφέρει ο προορισμός, πως η πρόταση της Σεβίλλης δεν είναι "χειροπιαστή" και πως δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού...

Και στον Ολυμπιακό όμως, παρά το επικοινωνιακό παιχνίδι, δεν τον υπολογίζουν. Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του fatgames λένε πως η λίστα που θα ανακοινώσει σήμερα Δευτέρα ο Μίτσελ και που θα περιλαμβάνει τα ονόματα όσων θα ταξιδέψουν αύριο Τρίτη 9/7 στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, δεν θα εμπεριέχει και το όνομα του Τζιμπούρ, που πρέπει να θεωρείται οριστικά παρελθόν για τους Πειραιώτες.

Αναπτύχθηκε μια φημολογία πως ο ΠΑΟΚ επανήλθε ήδη (ή προκειται να το κάνει τις επόμενες ώρες) με βελτιωμένη προσφορά, παρά την αρχική στάση του ότι δεν θα μπει σε πλειστηριασμό κι αυτό διότι ο Ιβάν Σαββίδης θα ήθελε διακαώς να φέρει τον Αλγερινό στην Τούμπα. Αυτήν την ώρα πάντως δύο ζητήματα μοιάζουν βέβαια:

Ο Τζιμπούρ δεν θα ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα
Ο ΠΑΟΚ παραμένει "ζωντανός" στο κυνήγι του

fatgames.gr

0 σχόλια: