Επεισόδια απίστευτης αγριότητας χτες βράδυ στη Θεσσαλονίκη


Ξύλο και αίμα σε ψητοπωλείο - Τους επιτέθηκαν την ώρα που έτρωγαν!

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε άτομα και ζευγάρια που θεώρησαν ότι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή - Στο συγκεκριμένο εστιατόριο είχαν γίνει πρόσφατα ανάλογα επεισόδια με αφορμή τις απολύσεις εργαζομένων.

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα μεσάνυχτα έξω από κεντρικό ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης. Άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις εργαζομένων από το συγκεκριμένο ψητοπωλείο, επιτέθηκαν σε έξι θαμώνες του καταστήματος.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ χτύπησαν τα θύματά τους με ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεώρησαν ότι επρόκειτο για ακροδεξιά άτομα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ένας 24χρονος άντρας και ελαφρά μία 22χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκαν στο ‘Ιπποκράτειο' Νοσοκομείο.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα είχαν σημειωθεί συμπλοκές έξω από το ίδιο μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τότε διαδηλωτές, πάλι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις εργαζομένων, απέκλεισαν την είσοδο του καταστήματος, ενώ προκλήθηκε ένταση με πελάτες που θέλησαν να εισέλθουν. Στο σημείο έφτασαν κι άλλα άτομα -που όπως καταγγέλθηκε από τους διαδηλωτές ήταν μέλη της «Χρυσής Αυγής»- και ακολούθησαν συμπλοκές, από τις οποίες τραυματίστηκαν τρία άτομα.

απο το newsit.gr

--Μην ξεχνάτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ομάδα εδώ--

0 σχόλια: