ΔΕΙΤΕ πόσα ζητάει ο Παντελής Παντελίδης για να εμφανιστεί στην Κύπρο!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Παντελής Παντελίδης ζητά 40.000 ευρώ για να εμφανιστεί στην Κύπρο!


Τι και αν έχουμε κρίση; Σύμφωνα όσα ακούγονται ο Παντελής Παντελίδης έχει "τρελές" απαιτήσεις για κάθε εμφάνισή του εκτός Αθήνας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Παντελής Παντελίδης που το τελευταίο διάστημα γνωρίζει τεράστια επιτυχία προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά με τις οικονομικές του απαιτήσεις για να εμφανιστεί στην Κύπρο.

Φήμες λένε πως ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του ζητούν το ποσό των €40 000 για κάθε του εμφάνιση στο νησί.  Ποσό το οποίο κρίθηκε κάπως υπερβολικό, ειδικά εν καιρώ οικονομικής κρίσης και όταν άλλα πολύ μεγαλύτερα ονόματα με περισσότερες επιτυχίες είναι πιο λογικά στις απαιτήσεις τους.

Παρόλα αυτά κανείς δεν αμφισβητεί ότι αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot όνομα. Επίσης το ποσό αυξάνεται επειδή μιλάμε για τις πρώτες του εμφανίσεις στην Κύπρο.

Αυτά σκέφτηκαν δυο συγκεκριμένοι επιχειρηματίες και αποφάσισαν ότι «αφού τα φέρνει, τα παίρνει» και είπαν το «ναι». Έτσι θα τον δούμε να εμφανίζεται στο Breeze Summer στις 4 Αυγούστου ενώ πιο πριν θα είναι στη Λευκωσία. ΄Ηδη οι πληροφορίες μας λένε ότι οι κρατήσεις έχουν κτυπήσει «κόκκινο».

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει η απάντηση του γνωστού τραγουδιστή για το αν τελικά ισχύει αυτό το δημοσίευμα.
~~ Η απάντηση εδώ ~~
πηγή

0 σχόλια: