Ηλικιωμένοι «μαρτύρησαν» στα χέρια των ληστών


Με αδικαιολόγητη αγριότητα χτυπούσαν τα θύματά τους τα μέλη της σπείρας των Αλβανών που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Ναυπλίου! Στις τρεις ληστείες που εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής μαζί με δύο κλοπές, είχαν ξυλοκοπήσει συνολικά πέντε ηλικιωμένους και ερευνάται τώρα αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις!

Οι πέντε Αλβανοί ηλικίας 20, 24, 28, 29 και 30 χρόνων οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες κατά συναυτουργία, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση των νόμων περί όπλων και αλλοδαπών. Ως τώρα, έχουν διαλευκανθεί δυο διαρρήξεις στην Ερμιόνη και τη Θερμησία Αργολίδας με λεία χρήματα, χρυσαφικά και διάφορα τιμαλφή, αλλά και τρεις βίαιες ληστείες.

Η σπείρα είχε χτυπήσει βάναυσα την 1η Ιουνίου μια ηλικιωμένη στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στις 8 Ιουνίου στην Ερμιόνη και άλλο ένα ζευγάρι στα Κουτρουμπαίικα Αργολίδας. Από όλα τα θύματα οι κακοποιοί είχαν αρπάξει χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 18.000 ευρώ και από τα δύο τελευταία και τα κινητά τους που βρέθηκαν στα σπίτια των κακοποιών μαζί με 120 ευρώ, μία μοτοσικλέτα και διάφορα κλοπιμαία των οποίων η προέλευση ερευνάται.

0 σχόλια: