Έκλεβε λάδι και ζάχαρη από τη… δουλειά του


Τα πρωινά δούλευε σε μια αποθήκη εταιρείας εμπορίας τροφίμων στην Πατρίδα Ημαθίας και τα βράδια την… έκλεβε! Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη παρανομία του 31χρονου Έλληνα υπαλλήλου, που είχε μεταξύ άλλων είχε και ένα ξίφος στο οπλοστάσιό του!

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας είχαν υποψιαστεί ότι πίσω από τα είδη που έκαναν φτερά κρυβόταν ο υπάλληλός τους και ενημέρωσαν την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο του 31χρονου στη Βέροια. Μέσα, βρήκαν μπουκάλια με 24 λίτρα ελαιόλαδου και 40 κιλά ζάχαρης συνολικής αξίας 134,40 ευρώ!

Ο νεαρός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το ξίφος τύπου σαμουράι με λάμα μήκους 60 εκατοστών, ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm με θήκη και πέντε αβολίδωτα φυσίγγια στη γεμιστήρα, μια γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου με 18 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm, τρεις σφραγίδες διαφόρων εταιριών, έναν κάλυκα οβίδας και έναν φορητό ασύρματο συντονισμένο στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.!

Τα κλεμμένα είδη αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

0 σχόλια: