Να σταματήσει η "ΔΤ" ζητούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ


Να σταματήσει η «παράνομη εκπομπή σήματος από ιδιωτικά στούντιο (πρώην Mega, στην Παιανία) με τον ψευδεπίγραφο τίτλο "Δημόσια Τηλεόραση"», ζητούν σε ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, καλώντας τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή «έστω και υπό τέτοιες συνθήκες, να κρατήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας».

Τονίζουν ότι «η ΕΡΤ είναι ανοιχτή χάρη στους εργαζόμενους της και κανένας δεν εμποδίζει κανέναν να βρεθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής», απορρίπτοντας τα περί «κατάληψης της ΕΡΤ που δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να δράσει».


Ζητούν «να επανέλθει, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, το σήμα στις συχνότητες της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της οποίας εξακολουθούν να παράγουν πλήρες τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, διαδικτυακό και πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ ταυτόχρονα περιφρουρούν την περιουσία του Έλληνα πολίτη».

«Η τηλε-πειρατεία, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν, δεν θα περάσει. Η Δικαιοσύνη ανέλαβε ήδη έργο», καταλήγουν, σημειώνοντας ότι «η μόνη που επιμένει να παρανομεί είναι η κυβέρνηση».

0 σχόλια: