Έναρξη θερινών δρομολογίων από τον ΟΑΣΘ


Από την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά 479 λεωφορεία έναντι των 543 που κυκλοφορούσαν κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο, ήτοι μειωμένα μόνο κατά 12% παρά την κατά 30% περίπου μείωση της επιβατικής κίνησης λόγω των θερινών διακοπών. 

Όλα τα κυκλοφορούντα λεωφορεία του Οργανισμού, διαθέτουν σύστημα κλιματισμού. Έτσι, κατά την θερινή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου, που θα κυκλοφορούν καθημερινά 479 λεωφορεία, όλα τα λεωφορεία θα διαθέτουν σύστημα κλιματισμού. Το γεγονός ότι σύστημα κλιματισμού διαθέτουν όλα τα λεωφορεία, παρέχει την ευχέρεια, ακόμη και σε περίπτωση έκτακτης βλάβης του κλιματισμού κάποιου λεωφορείου να αντικαθίσταται με άλλο, μετά την ολοκλήρωση του δρομολογίου κατά το οποίο έπαθε τη βλάβη.

Από την Δευτέρα 1.7.2013 έως και το Σάββατο 31.8.2013, θα λειτουργήσουν οι δύο (2) λεωφορειακές γραμμές – ΕΞΠΡΕΣ – εξυπηρέτησης,προς τις παραλίες της Επανομής και της Μηχανιώνας, οι οποίες θα έχουν την αφετηρία επί της οδού Μοναστηρίου 61.

0 σχόλια: