Μπλόκο στα σύνορα για να μην περάσουν στην Αλβανία οι δραπέτες (BINTEO)

1
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τους Αλβανούς δραπέτες, με την Αστυνομία να έχει στήσει πολλαπλά μπλόκα από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία.

Επιπλέον, στη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά Πρέβεζας μέχρι τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, περιπολούν από τα ξημερώματα σκάφη του Λιμενικού Ηγουμενίτσας, για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο διαφυγής τους, δια θαλάσσης, στην Αλβανία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα. Αποτύπωμα του Κούπα είχε βρεθεί όταν, στις 8 Ιουνίου στον Πάνορμο Φωκίδας, εκλάπη το ΙΧ Volvo του πρώην υπουργού Αποστόλου Ανδρεουλάκου.

Από τους υπόλοιπους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ο Μουρατάι Μουρατάζ, που είναι δίδυμο με τον Κλεμέντ, βρίσκονται ήδη στην Αλβανία, έχοντας μαζί τους το ένα εκατ. ευρώ, που άρπαξαν μετά την απόδραση, από τη ληστεία στην Εθνική Λάρισας.

Να σημειωθεί, πως το αυτοκίνητο που έκλεψαν οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων από την Φιλιππιάδα εγκαταλείφθηκε από τους δράστες στην Γλυκή Θεσπρωτίας.

Οι άνδρες του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών έχουν κάνει φύλλο και φτερό το εσωτερικό του οχήματος με σκοπό να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό…

0 σχόλια: