ΑΕΚ: 20εκ ευρώ για το όνομα του γηπέδου

ΑΕΚ: Στα 20 εκατ. ευρώ τα... βαφτίσια | onsports.gr

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την χορηγία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει ορίσει το ποσό στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο «Τίγρης» βρίσκεται σε συνομιλίες με τον ρωσικό κολοσσό Gazprom, που συνεχίζουν να βλέπουν επενδύσεις στην Ελλάδα παρά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τη ΔΕΠΑ. Ίσως αν είχε προχωρήσει αυτό το ντιλ, να ήταν πιο εύκολο να πειστούν οι Ρώσοι να επενδύσουν και στο πρότζεκτ του γηπέδου της ΑΕΚ. Ωστόσο η Gazprom έχει μεγάλη σχέση με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι χορηγός σε αρκετές ομάδες και από πέρυσι του Champions League, γνωρίζοντας καλά πως παίζει το παιχνίδι.

Υπάρχουν όμως κι άλλες δύο εταιρίες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να δουν τη φίρμα τους στο όνομα του γηπέδου. Και φυσικά ο Μελισσανίδης αναζητά την πιο συμφέρουσα.

Πάντως, με δεδομένα τα 20 εκατ. ευρώ που θα δώσει η Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο, τα περίπου 30 εκατ. ευρώ που φέρεται να έχει εξασφαλίσει ο Μελισσανίδης και τα 20 εκατ. ευρώ που κοστολογείται το όνομα, έχει συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να εξασφαλίσει, σε μεγάλο βαθμό την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

--Μην ξεχνάτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ομάδα εδώ--

0 σχόλια: