Pre-game: Λιθουανία - Ελλάδα (21:45)

Pre-game: Λιθουανία - Ελλάδα (21:45)

Ο Φερνάντο Σάντος, όπως δήλωσε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, θέλει να είναι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, για να συμβεί αυτό όμως η εθνική ομάδα πρέπει πάση θυσία να νικήσει απόψε (9.45, MEGA, OTE Sport 1 & Sentra 103,3) τη Λιθουανία και να κάνει το δικό της restart μετά τη βαριά ήττα από τη Βοσνία.

Ενα αποτέλεσμα το οποίο παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούνται να αφήσουν στο παρελθόν και να σημειώσουν απόψε την πρώτη από τις πέντε νίκες που είναι ο στόχος μέχρι το φινάλε των προκριματικών, σερί με το οποίο θα καπαρώσουν τη δεύτερη θέση του ομίλου η οποία στέλνει σε μπαράζ και θα περιμένουν στραβοπατήματα από τη Βοσνία που είναι στην πρώτη θέση με διαφορά τριών βαθμών που ουσιαστικά είναι τέσσερις αφού η παρέα του Μισίμοβιτς υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων που είναι και το πρώτο κριτήριο στις διοργανώσεις της FIFA.

Η Εθνική, λοιπόν, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Βοσνίας που νωρίτερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λετονία, θα ριχτεί στη μάχη του «LFF» στο Βίλνιους με μοναδικό αποτέλεσμα το τρίποντο για να παίξει μετά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με το Λίχτενσταϊν εκτός έδρας και με τη Λετονία εντός, την ώρα που η Βοσνία θα αντιμετωπίζει τη Σλοβακία η οποία είναι στο κόλπο για τη δεύτερη θέση.

Οι πιθανότητες να γκελάρει κόντρα στους Σλοβάκους η Βοσνία είναι υπαρκτές (αν δεν χάσει βαθμούς σε αυτά τα δύο παιχνίδια, δεν θα χάσει πουθενά) και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει λοιπόν, μετά τον αποψινό αγώνα, στη χειρότερη περίπτωση η μεταξύ τους διαφορά να διατηρηθεί ως έχει.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (4-4-2): Ζούμπας, Κισάνσκας, Μικούσκις, Στανκεβίτσιους, Μικολιούνας, Ντ. Τσεσνάουσκις, Πάνκα, Καλόνας, Ε. Τσεσνάουσκις, Ματουλεβίτσιους, Ελιόζιους

ΕΛΛΑΔΑ (4-3-3): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Γκέκας, Σαμαρά

0 σχόλια: