Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» και πάει στο CAS

Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» και πάει στο CAS | onsports.gr

Η UEFA δεν έδωσε άδεια στον Παναθηναϊκό για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι οι «πράσινοι» ενημέρωσαν επίσημα πως θα προσφύγουν στο CAS για να δικαιωθούν.

Δεν είχε τελικά το επιθυμητό, για τον Παναθηναϊκό, αποτέλεσμα η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και των νομικών και οικονομικών στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επιτροπή Club Financial Control Body (CFCB) που εδρεύει στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν της Ελβετίας. Σύμφωνα και με επίσημη ενημέρωση από το «τριφύλλι», ο Παναθηναϊκός δεν αδειοδοτήθηκε από τη στιγμή που η ΟΥΕΦΑ δέχθηκε τις εισηγήσεις της ΕΠΟ. Αυτό, ωστόσο, έχει ως συνέπεια να ακολουθήσει το «τριφύλλι» τον δρόμο της προσφυγής στο CAS για να δικαιωθεί και να παίξει τελικά στο Europa League. Ήταν άλλωστε κάτι που είχε ενημερώσει η «πράσινη» ΠΑΕ ότι θα κάνει, σε περίπτωση που η ευρωπαϊκή ομοσπονδία συνταχθεί με την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS».

0 σχόλια: