Άδωνις: «Αν δεν σπάσουμε αυγά θα πάμε σε εκλογές»


Κάλεσμα σε Βενιζέλο και Κουβέλη να αναλάβουν τις ευθύνες τους έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Οι εκλογές είναι μια περιπέτεια που η χώρα…δεν χρειάζεται. Αλλά αν είναι να έχουμε μια κυβέρνηση που δεν θέλει να σπάσει αυγά και να μην συγκρουστεί με τον σκληρό πυρήνα του κράτους, τότε οι εκλογές είναι μονόδρομος» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Είναι ψεύτης όποιος ισχυρίζεται πως η αναδιάρθρωση μπορούσε να γίνει με την ΕΡΤ εν λειτουργία. Θα απαιτούνταν 6 χρόνια για να γίνουν οι εν λόγω απολύσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία που επιτρέπει έως 30 απολύσεις το μήνα».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η ΝΔ δεν πρόκειται να κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό, χαρακτηρίζοντας πάντως ως δίκαιη τη δυσπιστία του. Η απομάκρυνση συνδικαλιστών που βαρύνονται με κακουργήματα, πανάκριβες εξωτερικές παραγωγές και αναξιοκρατία είναι οι προτεραιότητες των αλλαγών που πρέπει να γίνουν τόνισε.

«Παρά το γεγονός πως οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν συμφωνήσει στον αριθμό των 2.000 απομακρύνσεων από το δημόσιο τομέα, άφησαν την καυτή πατάτα στα χέρια του Σαμαρά κι εκείνοι σφύριζαν κλέφτικα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

0 σχόλια: