Έπαιζε για χρόνια τα ίδια νούμερα στο τζόκερ και κέρδισε τώρα 7 εκατομμύρια ευρώ !

Έπαιζε για χρόνια τα ίδια νούμερα στο τζόκερ και κέρδισε τώρα 7 εκατομμύρια ευρώ !

Ο υπερτυχερός του τζόκερ συνέτριψε τους νόμους των πιθανοτήτων και έγινε πλούσιος - Όχι μόνο μάντεψε σωστά τους μαγικούς αριθμούς αλλά ήταν και ο μοναδικός νικητής στην πρώτη κατηγορία...

Για την ώρα τα στοιχεία του υπερτυχερού δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά από χθες το βράδυ (27-06-2013) όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, το θέμα έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στην Καβάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νικητής έπαιζε για χρόνια 4 στήλες με τους ίδιους αριθμούς. Σε μία από αυτές συμπλήρωνε τους αριθμούς 5, 19, 26, 30, 34 και τζόκερ το 2.

Αυτοί ήταν και οι μαγικοί αριθμοί που βγήκαν από την κληρωτίδα. Η διαλογή έδειξε ότι ήταν ο μοναδικός που μάντψε σωστά και κέρδισε το ποσό των 7εκ.€. Από την πρώτη στιγμή, στο επίκεντρο βρέθηκε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, που ακόμη δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

Στην 2η κατηγορία (5άρια) βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο, από τη Θεσσαλονίκη, που κερδίζει το ποσό των 346.223 ευρώ. Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 30-06-2013 είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.

πηγή: newsit

0 σχόλια: