Δείτε τις πιο σέξι φωτογραφίες της πρωταθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου!

Δείτε τις πιο σέξι φωτογραφίες της πρωταθλήτριας!

"Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!" έγραψε στο Twitter της η αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στον αθλητικό και όχι μόνο κόσμο.

Ποια είναι όμως η Βούλα Παπαχρήστου, την οποία η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στο Λονδίνο, εξ αιτίας αυτού του ρατσιστικού σχολίου;

Το προφίλ της στα social media
Ξεκινώντας από το προφίλ της στα social media, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν κάνει συχνά πυκνά retweets του Ηλία Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, έχει ανεβάσει βίντεο με περιεχόμενο πολεμοχαρές, όπως εκείνο με τον χαρακτηριστικό τίτλο "γ...α τον κ....τουρκο" και φωτογραφία με όπλα που έχουν την επιγραφή "μολών λαβέ".

Οι εξηγήσεις της για το ρατσιστικό tweet
Η Βούλα Παπαχρήστου ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν, μιας και το επίμαχο tweet είχε χιουμοριστική διάθεση. Συγκεκριμένα, έγραψε στο Twitter:

"Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το πραγματικά ατυχές και κακόγουστο αστείο που δημοσίευσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Twitter.

Λυπάμαι και ντρέπομαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, ούτε να προσβάλλω τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα συμμετείχα σε αυτούς αν δεν σεβόμουν απόλυτα τις αξίες τους.

Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών.

Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους και συναθλητές που μπορεί να προσέβαλα ή να ντρόπιασα, την Εθνική Ομάδα Στίβου, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την αθλητική μου καριέρα και πορεία.

Ακόμα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου και την οικογένεια μου".

Ωστόσο, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την απέκλεισε από τη διοργάνωση
Με την παρακάτω ανακοίνωση, η Ολυμπιακή Επιτροπή απέκλεισε την Βούλα Παπαχρήστου από τους Αγώνες που ξεκινούν την Παρασκευή στο Λονδίνο, καθώς τα σχόλιά της αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού:

“Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου”.



Τι δήλωσε ο προπονητής της

Σε ένα παιδικό λάθος αποδίδει το σχόλιό της αθλήτριάς του στο twitter ο προπονητής της, Γιώργος Πομάσκι. Ο προπονητής της αναφέρει στο newsbeast.gr ότι η αθλήτριά του ούτε ρατσίστριά είναι και ούτε είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν. Και γι’ αυτό πιστεύει ότι δεν θα έπρεπε να την αποκλείσουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες…

Η ίδια είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτό το σχόλιο της στοίχισε το όνειρό της, που ήταν η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.



Σύντομο βιογραφικό της Βούλας Παπαχρήστου

Η Βούθλα Παπαχρήστου βρέθηκε πρωταθλήτρια νεανίδων στην Ευρώπη σε δυο διαδοχικές διοργανώσεις το 2009 και το 2011, πρωταθλήτρια Ελλάδος και κάτοχος μια από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στον κόσμο (14,77 μ. στο πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Τουρκίας).

Η - γέννημα θρέμμα Αεκτζού - Βούλα Παπαχρήστου είναι ταυτόχρονα και μία από τις πιο ωραίες και σέξι αθλήτριες που διαθέτουμε…



Η προσωπική ζωή και η πρόταση γάμου στον Βέρτη

Για μια πετυχημένη αθλήτρια πάντα παίζει ρόλο και η προσωπική ζωή. Και σε αυτό τον τομέα η Παπαχρήστου φαίνεται ότι βαδίζει παράλληλα καθώς δηλώνει ευτυχισμένη και έτοιμη να χορέψει τον Ησαΐα τον Δεκέμβρη.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Λευτέρης Χαχαμίδης, αθλητής της πάλης, ο οποίος έκανε πρόταση στην αγαπημένη του πάνω στην πίστα που τραγουδούσε ο Βέρτης πριν ένα χρόνο (Ιούλιο 2011).




















Πηγή: radar.gr

0 σχόλια: