Υπέγραψε ο Κατσουράνης


Ο μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη είχε συναντηθεί λίγες μέρες πριν με τον τεχνικό σύμβουλο του Παναθηναϊκού, Κώστα Ελευθεράκη και είχαν συμφωνήσει.

Αλλά απέμενε το τυπικό μέρος, να πάει δηλαδή στα γραφεία και ο διεθνής μέσος για να βάλει την υπογραφή του, κάτι που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι.

Αντιθέτως, λόγω κάποιων γραφειοκρατικών προβλημάτων που έχουν να κάνουν με την διαφορά ώρας, ο Φορναρόλι θα ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Ο «Κατσούρ» είχε μία κουβέντα με τον Δημήτρη Γόντικα και υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα για την μη είσπραξη των μπόνους που προέβλεπε το συμβόλαιό του και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» την Δευτέρα, αφού Κυριακή, λήγει η άδειά του.

Την ίδια μέρα, θα ανακοινωθεί και ο Μπρούνο Φορναρόλι. Αφού κάποια διαδικαστικά ζητήματα, καθυστέρησαν την ανακοίνωση της μεταγραφής του που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα από την Τετάρτη, μία ημέρα αργότερα πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και πλέον περιμένει να διευθετηθούν αυτά τα τυπικά θέματα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ομάδας του, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους». Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται το Σάββατο ή την Κυριακή, ο Φορναρόλι να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Τρελή ζήτηση τα διαρκείας

Ο ρυθμός με τον οποίο φεύγουν έως τώρα τα διαρκείας είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Αφού σε οχτώ μέρες από την μέρα που βγήκαν στα ταμεία, έχουν πουληθεί 4.014 κάρτες. Δηλαδή, υπάρχει μια κινητικότητα της τάξεως των 500 εισιτηρίων ημερησίως. Την Παρασκευή, «έφυγαν» 536 εισιτήρια, λίγο παραπάνω από το σύνηθες αφού ενδεχομένως να βοήθησε η βατή κλήρωση με την Μάδεργουελ. Ενώ αξίζει αν σημειωθεί, πως μέσα στα 4.014 δεν είναι τα συνδεσμιακά που κι αυτά «φεύγουν» σε ταχείς ρυθμούς.

Πηγή: Sport-fm.gr

0 σχόλια: