Όλα εντάξει με τον Ζαρντίμ


Τυχερός στάθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και η οικογένειά του από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την νότια Πορτογαλία και απείλησαν το σπίτι του προπονητή του Ολυμπιακού. Υπέστη μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Την τύχη με το μέρος του είχε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και η οικογένειά του , για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την νότια Πορτογαλία και απείλησαν σοβαρά το σπίτι που διαμένει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ευτυχώς για όλους, η περιπέτεια της οικογένειάς του έλαβε τέλος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από ορισμένες υλικές ζημιές. «Είχαν άγιο, αφού οι φλόγες προξένησαν μόνο μικρές υλικές ζημιές», έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που ήταν σε διαρκή επαφή μαζί του τις τελευταίες μέρες.

Από την στιγμή κατά την οποία αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τον 38χρονο τεχνικόκαι τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να στρωθεί εκ νέου στη δουλειά και να περιμένει τη αποστολή της πειραϊκής ομάδας, η οποία καταφθάνει το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πορτογαλία για τις ανάγκες των καθοριστικών φιλικών αναμετρήσεων με Φαρένσε (24/7), Μπράγκα (26/70 και Νιούκαστλ (27/7). Όπως φυσικά και εν όψει των μεταγραφικών ζητημάτων που απασχολούην τους «ερυθρόλευκους».

0 σχόλια: