Προπορεύεται για Κουίνσι η Φορτούνα

Προπορεύεται για Κουίνσι η ΦορτούναΚατέθεσε πρόταση για αγορά του Γκανέζου

Ολοένα και περισσότερο φαίνεται ότι η δυσκολεύει η επιχείρηση «παραμονή Κουίνσι» στον Παναθηναϊκό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του Γκανέζου μεσοεπιθετικού στην Αλ Σάαντ.
Οι «πράσινοι» επιθυμούν την παραμονή του Κουίνσι για έναν ακόμα χρόνο αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η πρόταση που έχουν κάνει στην ομάδα του είναι για δανεισμό. Από την άλλη πλευρά, η Φορτούνα, που επίσης έχει στο «στόχαστρό» της τον παίκτη εδώ και καιρό, φαίνεται ότι έχει κάνει επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Όπως είναι λογικό, η Αλ Σάαντ προτιμά να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της και όχι να τον δανείσει ξανά. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την πρόταση και την αξιολόγηση των δεδομένων από τους ανθρώπους της ομάδας του Κατάρ.

Αν αυτή κριθεί ότι δεν είναι ικανοποιητική, τότε είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τον Κουίνσι, ωστόσο τα δεδομένα για την ώρα δεν είναι με το μέρος των «πράσινων» και φαίνεται ότι στην… κούρσα για την απόκτηση του Κουίνσι, προπορεύεται η Φορτούνα.

Πηγή: Sport-fm.gr

0 σχόλια: