Εμείς καιγόμαστε και οι άλλοι….

c75a7da1bcfcc09ed1a345ed23705a1c_MΤα μεσημέρια να αχνίζει ο τόπος, να πυρώνουν τα τσιμέντα και να γίνονται τεθλασμένες οι ευθείες. Ο καύσωνας να διαρκεί ατέλειωτα πολύ. Η ΔΕΗ μετά τις εκλογές να κόβει το ρεύμα στα σπίτια που δεν πλήρωσαν το χαράτσι, βυθίζοντας στην απόγνωση οικογένειες, που και το νερό θα το πιουν βραστό πια με τα ψυγεία - εκθέματα πια.

Η ανεργία λέει έχει φτάσει σε ύψη ρεκόρ. Οι υπουργοί να παραιτούνται. Τα εκκαθαριστικά της εφορίας να έρχονται. Τα δικαστήρια με τις τράπεζες να πληθαίνουν. Ο καιρός να ναι εναντίον μας. Όμως ο Μαρκουλάκης κάνει διακοπές σε ευμέγεθες σκάφος, η Δέσποινα Βανδή αν και έχει πισίνα στο σπίτι της, απολαμβάνει τη μεγαλοσύνη του νερού στον Αστέρα, η Τατιάννα και ο Νίκος φτασμένοι χαίρονται το εξοχικό τους, η Σίσυ Χρηστίδου βουτάει σε καταγάλανα νερά στο Αιγαίο, ανέμελη, ο Αρναούτογλου ζει σε μια απομονωμένη βίλα στη Νάξο παίζοντας μουσική σε ένα μπιτς μπαρ και αγαπώντας την νέα του αρραβωνιαστικιά.

Το καλοκαίρι είναι ταξικό. Τιμωρεί τους νεόπτωχους και γεμίζει απόλαυση τους καταξιωμένους. Στα μετόπισθεν του τσιμέντου ο ΑΝΤ1 δίνει ειδήσεις. Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα συνεχίσει να ζει το Βράδυ στο Μαρούσι, η Κουτροκόη ετοιμάζεται απ τις 27 να παρουσιάσει πρωινό ενημερωτικό, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα κάνει καλοκαίρι στην απογευματινή ζώνη, με τα αγαπημένα παιδιά του ΟΚ να φτιάχνουν την εκπομπή της, με φέτες σαμπανιζέ ονείρου και ελαφρότητας της "οσίου" μπιζ. Ο Γιώργος Παπαδάκης συμφώνησε με το κανάλι και θα είναι εκεί και την επομένη σεζόν όπως τις προηγούμενες δεκαετίες.

Οι υπόλοιποι ας αποτεφρωθούμε σε μια άσφαλτο αναζητήσεων μέλλοντος και ελπίδας, που δείχνει να μην κατοικεί πια εδώ και να μην την ευνοούν οι 42 βαθμοί υπό την σκιάν...

Πηγή Άρθρου: queen.gr

0 σχόλια: