Επιστρέφει χρήματα σε κατόχους διαρκείας η Μίλαν!



Η οργή των οπαδών της Μίλαν για τις πωλήσεις των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα δεν καταλαγιάζει και η διοίκηση της ομάδας τηρεί αμυντική στάση. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι υποσχέθηκε επιστροφή χρημάτων σε όσους καταθέσουν τα διαρκείας τους!

Τα απόνερα των παραχωρήσεων του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και του Τιάγκο Σίλβα συνεχίζουν να προκαλούν αναταράξεις στο μεγάλο καράβι της Μίλαν.

Η ατμόσφαιρα είναι τόσο τεταμένη που ο ισχυρός άνδρας των "ροσονέρι" Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε ότι η ομάδα προτίθεται να επιστρέψει τα χρήματα σε όποιον κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας παραδώσει την κάρτα του!

Τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν λίγοι οι φίλαν της Μίλαν που προέβησαν στη συγκεκριμένη απειλή θεωρώντας ότι εξαπατήθηκαν από τη διοίκηση της ομάδας τους. Σημειωτέον, στις κάρτες διαρκείας της επόμενης σεζόν εικονίζεται ο Τιάγκο Σίλβα!

Οι οπαδοί της Μίλαν σκέφονται επιπρόσθετα να αντιδράσουν δυναμικά και κατά τη διάρκεια του τουρνουά της ΤΙΜ στο Μπάρι το Σάββατο το βράδυ σε μία προσπάθεια να στείλουν ένα ακόμη μήνυμα δυσαρέσκειας στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

0 σχόλια: